TR EN
Araştırma Zirvesi 2015  |  Konuşmacılar  |  
Elvan Oktar
Tüad YK Üyesi, Esomar Türkiye Temsilcisi, Era Research Kurucusu
Elvan Oktar, liseyi TED Ankara Koleji'nde tamamlamasının ardından Amerika'da De Anza Collage'da işletme eğitimine başlamış ve 1992'de ODTÜ İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur.
Yaklaşık 2 sene Kanada'da Revenue Canada'da İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra 1994 yılından itibaren araştırma sektöründe çalışmaktadır. 1994 - 2002 yılları arasında STRATEJİ|MORI'de çeşitli kademelerde çalışmış ve Genel Müdürlüğü döneminde şirketin GfK Group'a satış aşamalarında bulunmuştur. Daha sonra GfK Türkiye'de önce danışman ardından Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Oktar, 2006 yılında uzun süredir birlikte çalıştığı ortaklarıyla ERA Research & Consultancy'i kurmuştur.
Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkilerde Araştırma araştırma dersini vermektedir. Aynı zamanda İletişim Danışmanları Derneği'nin (İda) eğitimlerinde görev almaktadır.
Oktar, Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin kurucu ortağı ve Başkan Yardımcısı’dır. TÜAD (Türkiye Araştırmacılar Derneği) Yönetim Kurulu üyesidir.
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design