TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Candan Schabio
All About People Kurucu Yönetim Danışmanı ve Eğitmen
1989 yılında ODTÜ Ekonomi’den mezun olduktan sonra iş hayatına bankacılık sektöründe başlayan Candmn Schabio, 3 yıl sonra araştırma sektörüne adım attı ve 20 yıla yakın bir süre yurtiçinde ve yurtdışında bu alanda hizmet verdi.

Nielsen Araştırma Şirketi bünyesinde Orta Asya ve Kafkasya’da Araştırma Koordinatörü (1996-99’da), Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’da Müşteri Hizmetleri Direktörü (1999-2004), Adriatik bölgesinde – eski Yugoslavya – Bölge Direktörü (2004-07) ve Türkiye’de Genel Müdür (2007-10) olarak görev yaptı.

2010 yılında, tecrübesini farklı bir platforma taşımak üzere kendi danışmanlık şirketi olan AAP’yi (All About People) kurdu. Bu çerçevede müşterilerine hem “Interim Management” (Dışarıdan Yöneticilik) bazında Değişim Danışmanlığı desteği vermekte, hem de kurumsal eğitimler aracılığıyla genç profesyonellerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Öne çıkan seminer başlıkları değişim, farklılıklar, çatışma yönetimi, ileri-besleme, karar-alma ve stratejik düşünce.

Candan Schabio, aynı zamanda Bahçeşehir üniversitesi Executive MBA programında Değişim Yönetimi ve Bilginin Karar Almadaki Rolü başlıklı dersler vermekte olup, iş toplantılarında moderasyonluk ve profesyonel koçluk da yapmaktadır (Adler – ICF accredited)
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design