TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Işıl Arıdağ
ÜNİTE İLETİŞİM Yürütme Kurulu Başkanı İDA - İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
1960 yılında İstanbul’da doğan Işıl Arıdağ, 1978 yılında Robert Kolej’den mezun oldu. Yüksek öğrenimini 1982 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Psikoloji dalında lisansüstü eğitimi aldı.

Reklam ve halkla ilişkiler sektörlerinde çeşitli profesyonel görevlerini takiben, 1998 yılında, ulusal ve uluslararası lider kurum ve markalara entegre iletişim danışmanlığı hizmeti sunan ÜNİTE İletişim’in kurucu ortağı oldu.

2002-2006 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yarı zamanlı öğretim üyeliği görevini yürüttü. Günümüzde, iletişim alanında konuk konuşmacı olarak birçok etkinliğe katılmaktadır.

Şu anda; iletişim danışmanlığı ve halkla ilişkiler uygulamalarının yanı sıra CreativeUnit ve CoffeeShop markalarıyla da reklam, etkinlik yönetimi ve dijital iletişim alanlarında ‘bütünleşik iletişim yönetimi’ sunmak üzere yapılanan ÜNİTE İletişim Yürütme Kurulu Başkanı olarak iş hayatında aktif rol almaktadır.  

2010-2012 dönemindeki Yönetim Kurulu üyeliğini takiben, Aralık 2014 itibarıyla İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği-İDA’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak sorumluluk üstlenmekte ve sektörü temsil etmektedir.
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design