TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Kayhan Şardan
Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Koyu Fenerli annesinin büyük ısrarları sonucunda 1979 yılında okumak için Galatasaray Lisesine geldi. Daha sonra kısa bir dönem ortaokul için İsviçre’ye gitti. Ancak daha sonra çok sevdiği mektebine geri dönerek yine Galatasaray Lisesinden mezun oldu.

Kütüğünde Ankara yazmasına rağmen ilk defa yaşamak için Ankara’yı Bilkent Üniversitesi Turizm bölümünü kazanınca gördü. 4 yıl boyunca hem okudu, hemde yaz aylarında bol bol sahil şeridini gezerek çalıştı. Ağabeysinin ısrarlarına dayanamayarak önce Boston ardından Los Angeles’ta MBA’nı tamamladı ve reklamcılıkla Saatchi & Saatchi Torrance ofisinde tanıştı.

2008 yılında Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi’de genel müdür oluncaya kadar müşteri ilişkilerinin her seviyesinde çalıştığı yetmediği gibi grubun matbaadan renk ayrımına tüm yan kuruluşlarında görev yaptı. En sevdiği yanı küçük büyük iş yada müşteri ayrımı yapmaması.

İki dönemdir Reklamcılar Derneği başkanı olarak görev yapıyor. Gençliğinde gerçek bir fanatik olmasına rağmen son yıllarında çok olgunlaştığı düşünüyor. 14 yıldır evli ve karısına hala çok aşık. Kızlarına tapıyor ve hayatta onlarla vakit geçirmek kadar sevdiği başka hiç bir şey yok. 
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design