TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Didem Şekerel Erdoğan
Nielsen Satış Etkinliği ve Tüketici Araştırmaları Direktörü
15 yıllık FMCG deneyimine sahip olan Didem Sekerel Erdogan,  Nielsen’a katılmadan önce Henkel’de Pazarlama Direktörü olarak, Henkel Orta Doğu Avrupa Bölgesi’nde 32 ülkenin sorumlusu olarak Viyena’daki dört yıllık uluslararası pazarlama görevini de üstelenerek çalışmıştır.

2013 yılında Nielsen’a katılmış olan Didem Şekerel Erdoğan, Nielsen’da tüm Satış Etkinliği Çözümleri ve Tüketici Araştırmaları’nı, tüm sektörleri kapsayan Müşteri İş Ortakları ve Analitik Danışmanlık ekiplerini yönetmektedir.

Müşterilerin büyümesini iş stratejilerinin odağına alan Didem, tüketici ve alışverişci arastırmalarından elde edilen içgörüler ile analitik yaklaşımları harmanlayarak markaların başarılı olmasını sağlamaktadır. Müşterilerin iş süreçlerini ölçümlemelerine ve operasyonel ve finansal performanslarını geliştimelerine yardımcı olacak çözümler üretmektedir.

Dijital ve teknolojik gelişimlerin Nielsen çözümlerine entegrasyonuna öncülük eden Didem, etkili pazarlama, fiyat ve promosyon, satış noktasında etkinlik çözümlerinin baz oluşturduğu analitik danışmanlık modelini en üst seviyede uygulamaktadır.     

Didem, büyümeye olan tutkusu ve analitik iş odaklı yaklaşımının yanısıra, insan’ın gücüne inanan, sezgisel ve ilham veren yaratıcılığıyla, ekiplerinin güçlerini ortaya çıkaran, eşsiz çözümler üretmelerine  zemin hazırlayan bir anlayışa liderlik etmektedir. 
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design