TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Emel Göker
Happy People Project Kurucu Ortak
Ankara Ü. İşletme ve South Bank Universiy MBA programlarını bitiren Emel, iş hayatına araştırmacı olarak başladı. IRI’da 3 yıl perakende paneli, IBS’de ise 3,5 yıl kalitatif ve kantitatif proje yöneticiliği yanında 2 yılı aşkın süre moderatörlük yaptı.
 
2000 yılında Londra’ya yerleşerek kariyerine Young&Rubicam reklam ajansının Avrupa Merkez ofisinde, reklamcı olarak devam etti. Burada uluslararası markaların kimlik analizi, arketipler ve kültür bazlı segmentasyon konularında tecrübe kazandı.
 
2002 yılından beri Türkiye’de iletişim planlaması alanında çalışan Emel bugüne kadar sigortadan perakendeye, modadan boyaya hemen hemen her sektörden firma ile çalışma şansı yakaladı. Pazarlama ve iletişim yönetimi, yaratıcı strateji oluşturma, araştırma danışmanlığı ve markalama yönetimi alanlarında uzmanlaştı.
 
2011 yılında, 8.5 yıl  boyunca Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalıştığı Leo Burnett’den, ortaklarıyla birlikte Happy People Project reklam ajansını kurmak için ayrıldığından beri markaların ve çalışanların mutluluğunu sağlamak için çalışmaya devam etmektedir.
 
Emel, Reklam Özdenetim Kurulu, Marka Konseyi ve Reklamcılık Vakfı üyesidir. 
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design