TR EN
Araştırma Zirvesi 2015  |  Konuşmacılar  |  
Selin Çetinelli
Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya Tüketici ve Pazar Araştırma Direktörü
Unilever
Selin Çetinelli Hollanda’daki Webster Üniversite’sinin ardından öğrenimini ODTÜ İşletme Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.  Toplam 15 sene Amerika, Çin, Bulgaristan, Hollanda ve Mısır gibi çeşitli ülkelerde yaşamış ve 35in üzerinde ülkeyi ziyaret etmiş olması onun kültürler arası anlama ve araştırmaya olan merakını şekillendirmiştir.
 
Unilever’deki 16. senesini tamamlayan Selin, görevine ilk olarak Unilever Mısır’da araştırma asistanı olarak başlamıştır.  Unilever Türkiye’ye geldikten sonra tüketici ve pazar araştırma üzerine birçok lokal ve bölgesel sorumluluk almıştır.  Özellikle “kirlenmek güzeldir” konumlandırmasının hayata geçirilmesinde global ödüle layık görülmüştür.
 
Tecrübesini zenginleştirmek adına kariyerine bir süre pazarlamada devam eden Selin, ev ve kişisel bakım alanlarında lider birçok Unilever markasına Afrika, Orta Doğu ve Türkiye çapında ürün müdürlüğü yapmıştır.
2011'de Pazar Araştırmaya dönerek Kuzey Afrika, Orta Doğu, Orta Asya ve Türkiye yönetimini üstlenmiştir.  Son 3 senedir aktif olarak ESOMAR’ın Global ve MENAP konferanslarında komite üyesi ve konuşmacı olarak yeralmıştır.
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design