TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Bengi Vargül
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü ve KİD Başkanı
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Vargül, aynı üniversitede televizyon haberciliği alanında lisansüstü eğitimini tamamladı. Kariyerine 1992 yılında TRT haber merkezinde başladı. 1997-2000 yılları arasında da NTV haber merkezinde devam etti.

London Canning School’da iletişim, ikna teknikleri ve farklı kültürlerle iletişim teknikleri konularında eğitim aldı. TAV Havalimanları’nda 15 yıldır görev yapan Vargül, 2012 yılından bu yana Kurumsal İletişim Direktörlüğünü sürdürüyor. TAV Havalimanları’nın halka arzı başta olmak üzere farklı projelerde, TAV’ın paydaşları nezdinde marka bilinirliğinin ve itibarının artırılması, ulusal ve uluslararası platformlarda kurumsal temsil ve lider iletişimi konularında aktif sorumluluk aldı.

Vargül, TAV Havalimanları ile şirketin yurtiçi ve yurtdışı iştiraklerinin stratejik iletişim ve kurumsal itibar yönetimi kapsamında tüm iç ve dış iletişim süreçlerinden sorumludur. Çeşitli üniversitelerde kurumsal iletişim ve marka yönetimi konularında ders veren Vargül beş yıldır İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Kurumsal İletişim Sertifika Programını yürütmektedir.

Sürdürülebilir Kalkınma Derneği YK üyesi, Professional Women’s Network, European Association of Communication Directors (EACD), Airport Communication Group-Europe ve TÜHİD üyesidir. Vargül Ocak 2013’ten bu yana Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD) Başkanlığı görevini üstlenmiştir.
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design