TR EN
Araştırma Zirvesi 2015  |  Konuşmacılar  |  
Vahap Küçük
Yönetim Kurulu Başkanı
TAMPF
1961 Malatya Doğanşehir doğumlu Vahap Küçük; eğitimini Doğanşehir’de tamamladı. Bir süre Doğanşehir ve Malatya’da ticaretle uğraştı.1990 yılında İstanbul’a yerleşen Vahap Küçük,Tema Tekstil Pazarlama A.Ş.’nin kurucu ortakları arasında yer aldı. Bu süre zarfında Marmara Üniversitesi Stratejik İşletmecilik Yönetimi İhtisas Programını tamamladı.
 
Vahap Küçük, Tema Tekstil Pazarlama A.Ş.’de 8 yıl Genel Müdürlük görevini sürdürdü. Bu dönemde, LC Waikiki Türkiye’nin en seçkin ve en yaygın bayi ağına kavuştu ve birçok segmentte piyasa lideri haline geldi. Aynı dönemde LC Waikiki markasının dünyadaki tüm lisans hakları Tema Tekstil bünyesine geçti ve tamamen Türk markası haline geldi. Bugün ise “İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” misyonu ile 23 ülkede, 500’ü aşkın mağaza ve ile 24.000 çalışanı ile global bir Türk markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
 
2003 yılına kadar grubun Genel Müdürlük görevini üstlenen Küçük, 2003 yılından sonra perakende şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na geçti. Aynı zamanda ortaklarının tamamını Küçük Ailesi’nin oluşturduğu Küçükler Holding’in kuruluşunu gerçekleştirip Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. 2013 yılından itibaren, Türkiye modern perakende sektörünün güç birliği ile kurulan Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Federasyonu’nun (TAMPF) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiriyor. Vahap Küçük halen LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra Taha Holding’de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design