TR EN
Araştırma Zirvesi 2016  |  Konuşmacılar  |  
Şebnem Eser Akarsu
Sacred7 Travel Kurucu
Şebnem Eser Akarsu 1973 İstanbul doğumludur. Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur.
Çalışma hayatına İktisat Bankası’nda MT olarak başlamıştır, Genel Müdürlük Pazarlama ve Satış Koordinasyon Bölümü’nde bir süre çalıştıktan sonra kariyerine Şube Bankacılığı’nda devam etmiştir. Bankanın 5 senelik stratejik planlama projesinde Bank of America uzmanları ile birlikte çalışmıştır. Daha sonra çalışma hayatına Citibank’ta devam etmiştir. Aynı bankada sırasıyla Şube Müdürü, Özel Müşteri Segmenti ve Yatırım Birimi Müdürü ve Bölge Müdürü olarak görevini sürdürmüştür. Bankanın uluslararası platformda “gelecek vaateden yöneticileri “ projesinde yer almak üzere Türkiye’yi temsilen 3 ay Londra’da EMEA Bölge’sinde bulunmuştur. Bankacılık hayatı boyunca çeşitli kişisel ve ekip başarı ödülleri, yurtiçi ve yurtdısı seyahat ödülleri sahibi olmuştur. Çalıştığı kurumlarda kendi ekiplerine ve diğer grup çalışanlarına çeşitli konu başlıklarında eğitimler vermiştir ve bir çok projeye liderlik etmiştir.

Bankacılık kariyerini 2009 yılında sonlandırdıktan sonra uzun yıllar hizmet sektöründe yer almış iki bayan girişimci olarak, kişilere ve gruplara özel seyahat projeleri tasarım hizmeti veren ve kurumsal şirketlere temalı ve konsept tur, seminer ve organizasyonlar düzenleyen Sacred7 Travel şirketini kurmuştur. Halen aynı şirket bünyesinde yurtiçi ve yurtdışında programlar gerçekleştirmektedir.
Evli ve 2 çocuk annesidir.
 
Copyright 2015 Türkiye Araştırmacılar Derneği Her Hakkı Saklıdır.
design